pajor
SINCE 1994

Design

Vi er eksperter i
at gennemtænke, visualisere
og flytte varer og holdninger
gennem grafisk design
Grafisk design er identitetsskabende og kan benyttes til at give virksomheder, budskaber og produkter “kant”. Det kan skabe øget interesse og “købetrang”. Det kan også underholde eller formidle svære budskaber på en let måde. Grafisk design er dét, der kan adskille dig og dit produkt fra alle de andre “i klassen”.

Vi er eksperter i at gennemtænke, visualisere og formidle gennem grafisk design – logoer, identiteter, konceptudvikling, branding, magasiner, produktemballage, udsmykning og meget mere. Går du efter kvalitet i materialevalg er du garanteret både vores og dine kunders opmærksomhed.

Logo

Et logo er det element, der sikrer din virksomhed eller dit produkt hurtig genkendelse. Vi har et godt blik for at skabe noget særligt, og vores formsprog og indsigter i typografier sikrer dig en unikt identitet.

Visuel Identitet

Få styr på hvordan I ser ud og hvordan I kommunikerer. Vi leverer det hele samlet i en designmanual – med alt fra brevpapir og annoncer til messestande og facadeskilte.

Branding

Et brand er ikke blot et varemærke – det er også omdrejningspunkt for storytelling, og de værdier, dine kunder forbinder med det.

Tryksager

Vi laver alt fra små flyers, løsblade og brochurer til store årsberetninger, magasiner og bøger. Valg af den rette papirkvalitet og brug af specialfarver giver det færdige resultat ekstra opmærksomhed.

Emballagedesign

Skil dig ud fra mængden og sørg for at få opmærksomhed. Emballagen er afgørende for, om dit produkt sælger bedre. Vi har masser af indsigt og ideer, der vil fange blikket og øge interessen.

Illustrationer

Små symboler med dit brands DNA, større illustrationer eller infografik. En grafisk fremstilling er nemmere at “læse” og huske. Vi mestrer forskellige stilarter – fra simple ikoner til komplekse universer.

Direct Mail

Tænk ud af boksen. Hvis du vil ha’ ekstra opmærksomhed fra potentielle kunder, skal du også gøre dig umage og give dem noget ekstra. Vi kan hjælpe med at skabe gennemtænkte løsninger.

Design af skabeloner

Vi kan designe færdige løsninger, som du selv kan arbejde videre med, f.eks. brevskabeloner eller præsentationer i PowerPoint.

Skal vi matche dig med en tilskudspulje?

Kontakt bureaudirektør Kim Pajor på tlf. 78 70 62 22

Kontakt bureaudirektør
Kim Pajor
på tlf. 78 70 62 22

For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at du roterer din enhed.

close