pajor
SINCE 1994

Sociale medier

Vi skaber brugerengagerende indhold og
effektive kampagner på alle sociale medier,
som sikrer synlighed for din virksomhed,
styrker dit brand og genererer salg. 

Din tilstedeværelse på de sociale medier skal være værdiskabende. Vi varetager din virksomhed på de sociale medier, og skaber de ønskede resultater: uanset om det er øget synlighed, at skaffe leads til din virksomhed, sikre en nærværende kundeservice eller generere online / offline salg. Vi er eksperter i at skabe brugerengagerende og iøjenfaldende indhold, som får din målgruppe til at reagere. 

Strategi

Hvorfor er din virksomhed tilstede på de sociale medier? Din tilstedeværelse på de sociale medier skal være værdiskabende. Vi udarbejder den rette strategi for dig, som sørger for at alle aktiviteter bidrager til at nå dit mål.  

Det rette setup

Det rette tekniske setup mindsker risikoen for hacking og sikrer at alle funktioner er tilgængelige. Vi sørger for, at du har det rette tekniske setup, har overblik over jeres aktiver på mediet og ved hvilken data du tracker på tværs af medier.

Annoncering

Vi varetager din annoncering på de sociale medier og skaber de ønskede resultater. Vi udvikler den gode annonce, vi rådgiver i forhold til budget, målgruppe og udvalgte placeringer, og vi varetager den løbende optimering af din kampagne.

Kreativt indhold

Vi kan sørge for videoer, billeder, grafiske designs og animnationer til alle sociale medier. Vi sikre, at materialet matcher mediernes formater, at budskaberne er klare og iøjenfaldende, og at det færdige materiale afspejler dit brand.

Kundeservice

Din kundeservice skal være nærværende, effektiv og positiv. De sociale medier giver din virksomhed mulighed for hurtigt at komme i dialog med dine kunder eller henvise dem til andre kundeservice-relaterede kanaler.

Analyse & rapportering

Vi afrapporterer jeres tilstedeværelse på de sociale medier, så du forstår alle tal – og vi gør det uden brug af smarte termer. Vores rapporter tilpasses dig og din virksomhed, så du har det fulde overblik. 

Skal vi matche dig med en tilskudspulje?

Kontakt bureaudirektør Kim Pajor på tlf. 78 70 62 22

Kontakt bureaudirektør
Kim Pajor
på tlf. 78 70 62 22

For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at du roterer din enhed.

close