pajor
SINCE 1994

Digital

Vi designer, koder og rådgiver
til det digitale univers
– fra websites og webshops
til online markedsføring
Vi er eksperter i at tænke strategisk og yder sparring og rådgivning til bestyrelser, ledelser og medarbejdere
Vi hjælper dig med at sælge en god idé, et produkt, en serviceydelse eller en holdning.
Vi er eksperter i at gennemtænke, visualisere og flytte varer og holdninger gennem grafisk design
Vi designer, koder og rådgiver til det digitale univers - fra websites og webshops til online markedsføring
Velkommen til PAJOR Et strategisk tænkende, visuelt skabende og digitalt eksekverende bureau.

Vi er dygtige til at agere digitalt. Vi udvikler responsive og adaptive hjemmesider og kampagnesider – custom-designede løsninger bygget fra bunden eller tilpasset i præskabte designrammer. Med CMS, e-commerce, SEO, adwords, video, e-bannere, social interaction mm.

Vi analyserer, designer, udvikler og optimerer løsninger, så både mennesker og søgemaskiner “liker“ dem.

Q&A

Vi starter altid med et Q&A-møde, hvor vi stiller dig en masse spørgsmål – jo bedre vi kender dine ønsker, forventninger og mål, jo bedre rådgivning og løsninger kan vi skabe i fællesskab.

Digitalt Design

Det er designet, der gør dit site attraktivt, troværdigt og effektivt. Vi udvikler designs, der performer optimalt på tværs af platforme – mobil, tablet eller desktop. Og som understøtter dit brands koncepttuelle form.

Websites

Vi udvikler alt fra små, enkelte kampagnesites over store komplekse sites på 1000vis af sider til webshops og små spilløsninger. Og vi sørger for, at alt fra favicon til social media sharings er indarbejdet.

Mobil/Tablets

Ved du, hvordan dine kunder bruger dit site? Vi hjælper med at give dem den helt rigtige brugeroplevelse på både mobile enheder og tablets.

UI/UX

En løsning skal være intuitiv og brugervenlig. Vi prioriterer tid til at gennemtænke struktur og optimere flow – så dine besøgende/kunder får den bedst mulige oplevelse på dit site.

CMS

Vil du selv vedligeholde og opdatere indhold på din løsning, så får du et CMS på. Du får også introduktion og hjælp til at benytte det. Vi er især dygtige i løsninger bygget i f.eks. Dynamicweb, Umbraco og WordPress.

Motion Graphics/Animation

Hvis det bevæger sig, får du ekstra opmærksomhed og nemmere ved af få dine kunder til at dele historier. Vi skaber levende animationer og infografik, der løfter dit budskab – til brug i nyhedsbreve, på hjemmesider mm.

Video

Små imagevideoer, talking heads, produktvejledning mm. De levende historier er med til at formidle dit budskab og skabe højere interaktion med dine kunder.
Vi hjælper med storyboard, film og postproduction.

Google Ads/AdWords

Optimér trafikken til dit site ved at byde ind på relevante ord og tekster. Vi analyserer dit site og hjælper dig frem til, hvordan du få flere kliks fra dine annonceord.

SEO

Bruger du tid nok på søgemaskineoptimering? SEO er en løbende proces og kan være med til at skabe mere trafik til dit site. En høj placering på Google kan være guld værd – og vi kan hjælpe dig på vej.

Social Media (SoMe)

Facebook, LinkedIn, Instagram mfl. er ikke kun post af billeder og informationer – det er også betalt og målrettet markedsføring. Lad os opbygge din social media strategi – og hjælpe dig med dine budskaber.

Google Display Annoncering

Vi anvender effektive værktøjer til at producere dine digitale annoncer og skabe synlighed for dine produkter eller holdninger – på tværs af platforme og i tilpassede formater. Landingpages optimerer effekten.

Google Analytics

Med analytics får du vigtig information om dine kunders adfærd. Vi hjælper med teknisk opsætning og analyse af dine kunders adfærd – så du kan optimere din digitale løsning eller foretage re-marketing.

WordPress CMS

Vi leverer også løsninger i et af de mest populære og efterspurgte CMS-systemer. Vi designer fra bunden eller tilretter i præ-designede moduler – alt efter hvad din løsning og dit budget er til.

Skal vi matche dig med en tilskudspulje?

Kontakt bureaudirektør Kim Pajor på tlf. 78 70 62 22

Kontakt bureaudirektør
Kim Pajor
på tlf. 78 70 62 22

For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at du roterer din enhed.

close