pajor
SINCE 1994

Kommunikation

Vi hjælper dig med
at sælge en god idé,
et produkt, en serviceydelse
eller en holdning.
Vi er eksperter i at tænke strategisk og yder sparring og rådgivning til bestyrelser, ledelser og medarbejdere
Vi hjælper dig med at sælge en god idé, et produkt, en serviceydelse eller en holdning.
Vi er eksperter i at gennemtænke, visualisere og flytte varer og holdninger gennem grafisk design
Vi designer, koder og rådgiver til det digitale univers - fra websites og webshops til online markedsføring
Velkommen til PAJOR Et strategisk tænkende, visuelt skabende og digitalt eksekverende bureau.
Hvem, hvad, hvor, hvorfor, hvordan og hvornår? Du synes måske, at spørgsmålene hagler ned over dig, men vi spørger, fordi vi vil vide mere. Al god kommunikation tager sit udspring i viden. Hvordan det vigtigste så skal formidles, afhænger af hvem der skal lytte mest.

Vi “taler” både til dine kunder, dine ansatte, til potentielle investorer, politikere og hvemellers. Vi hjælper dig med at sælge en god idé, et produkt, en serviceydelse eller en holdning. Vi har både strategiske og kreative hjerner, der kan lægge planer, udvælge medier og opbygge brands.

Strategi

Vi fortæller dig hvordan du kan positionere din virksomhed – hvilken vej du kan gå og hvilke muligheder og farer der findes på din vej. Altid i fortroligt forum.

Sparring

Du ved noget – vi ved noget – og sammen kan vi få ting til at ske. Vi anvender vores store indsigt til at vende ting på hovedet, stille andre spørgsmål og se nye vinkler.

Rådgivning

Har du brug for et godt råd, så er vi gode at komme til. Vi har en holdning til alt og en stor viden inden for mange brancher.  Vi kan give dig input og inspiration til at komme videre.

Markedsføring

Vi har en plan. Vi skal bruge en kort snak, lidt analyse, en idé og et budget. Så lægger vi en markedsføringsplan for, hvordan dine budskaber bliver hørt – af de rigtige.

Storytelling

Fortæl om det du kan, om dine produkter eller services. Helst pakket ind i en fortælling, så dine kunder kan huske dig. Vi hjælper både ledelse og medarbejdere til at få styr på fortællingen.

Kommunikation

Hvordan skal vi sige det – og i hvilken tone. Til den empatiske, sensitive, intellektuelle, first-moveren eller en anden type. Vi putter folk i kasser og arbejder efter modeller, der har vist deres værd.

Analyse

Vi spørger kunderne, læser om trends og tendenser og tager ud i felten. Vi lytter efter puls, jungletrommer og slag på vandrør – og sætter det sammen med evidens, til et klart analytisk billede.

PO/PA

Fra et “nej” til et “ja”. Vi er vant til at bearbejde udsagn og flytte holdninger. Overfor kunder og forbrugere, overfor beslutningstagere, politikere og medier.

Skal vi matche dig med en tilskudspulje?

Kontakt bureaudirektør Kim Pajor på tlf. 78 70 62 22

Kontakt bureaudirektør
Kim Pajor
på tlf. 78 70 62 22

For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at du roterer din enhed.

close