pajor
SINCE 1994

SMV: DIGITAL

Få et økonomisk tilskud på 50.000 kr. eller
100.000 kr. til privat og uvildig rådgivning
inden for digital datadrevet markedsføring,
strategi og ledelse via SMV Digital.

PAJOR har altid været et strategisk tænkende, visuelt skabende og digitalt eksekverende bureau. Vi arbejder med virksomheder i vækst, som ønsker at udnytte deres fulde potentiale og optimere deres salgsstrategi, deres ledelsesstrategi, deres kommunikation og markedsføring. 

Vi kan hjælpe din virksomhed med, 

  • at vurdere om din virksomhed er kvalificeret til et økonomisk tilskud fra SMV Digital.
  • at yde vejledning i forhold til ansøgningsprocessen til det økonomiske tilskud 
  • at levere en kompetent og uvildig rådgivning, som vil vækste din virksomhed.

Tilskudspuljer

SMV Digital åbner årligt flere tilskudspuljer, som din virksomhed kan søge til privat rådgivning. Tilskudspuljernes størrelse er på 50.000 kr. og 100.000 kr. og deres betingelser kan variere. Det kan derfor være svært at vurdere om man som virksomhed er kvalificeret.

Hos Pajor har vi et indgående kendskab til tilskudspuljernes betingelser og målgrupper, og vi kan derfor vejlede dig om hvilken tilskudspulje, din virksomhed er kvalificeret til at søge. 

ansøgning

Når vi matcher jeres virksomhed med en tilskudspulje fra SMV Digital, så sikrer vi, at I lever op til betingelserne for ansøgning om det økonomiske tilskud. Vi vejleder også gerne jeres virksomhed igennem ansøgningsprocessen, så der er større chance for at I godkendes til tilskuddet.

Pajor samarbejder med Erhvervshus Sjælland. Det betyder, at vi altid får besked når nye tilskudspuljer åbner, samt hvis betingelserne for ansøgning hertil ændres. På den måde kan vi sikre, at vi altid er up-to-date på vores viden.

rådgivning

Du har mulighed for at få rådgivningen inden for områderne salgsstrategi og ledelse, markedsføring og kommunikation. Vi besidder en stor faglig viden og er individuelt specialiseret i enkelte fagområder.

Når du vælger at samarbejde med Pajor, så får du en iderig sparringspartner, som med sine erfaringer og kompetencer kan være med til at bane vejen for din virksomheds succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Skal vi matche dig med en tilskudspulje?

Kontakt bureaudirektør Kim Pajor på tlf. 78 70 62 22

Kontakt bureaudirektør
Kim Pajor
på tlf. 78 70 62 22

For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at du roterer din enhed.

close